Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία υπό το πρίσμα του Αθλητισμού. Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας αφίσας!


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας και Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής και Φυσικής Αγωγής του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, και η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Σχ. Αθλητισμού Δ.Δ.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στους/στις μαθητές/τριες, στους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής και στα σχολεία τους για τη συμβολή τους στην ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας  στο δικαίωμα των Ατόμων με Αναπηρία στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία μέσα από τη συμμετοχή τους στη δράση με θέμα: «Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία υπό το πρίσμα του Αθλητισμού. Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας αφίσας».
 Όλες οι αφίσες των μαθητών/τριών είναι εξαιρετικές σε σύλληψη και δημιουργία και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία των ίσων ευκαιριών στην άθληση των ΑμεΑ. 

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες να είναι πάντα δημιουργικοί και ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ισότητας και εξάλειψης του κοινωνικού αποκλεισμού των ΑμεΑ από την άσκηση και την υγεία.

Για να δείτε τις αφίσες πατήστε ΕΔΩ

 

Σχόλια