Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Πάλης (φώτο τελετής έναρξης)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου στο Δ.Α.Κ. Πολίχνης, οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Πάλης Λυκείων που συνδιοργανώθηκαν από τη Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ., το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δυτικής Δ/νσης Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.
Στους αγώνες που διήρκεσαν από τις 11.00 π.μ. έως τις 22.00 μ.μ., συμμετείχαν 135 μαθητές, που αγωνίστηκαν σε έξι κατηγορίες της Ελληνορωμαϊκής και της Ελευθέρας Πάλης και 31 μαθήτριες που αγωνίστηκαν σε έξι κατηγορίες της Ελευθέρας Πάλης.
Κατά τη τελετή έναρξης η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης τίμησε για την προσφορά τους στο σχολικό Αθλητισμό τον κ. Δεμουρτζίδη Δημήτριο, Δήμαρχο του Δήμου του Παύλου Μελά, τον  κ. Χριστοφιλόπουλο Ευθύμιο, προϊστάμενο της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ., και τον κ. Ματζιάρη Παύλο, Δ/ντη της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Στους αγώνες παρευρέθηκαν και οι κ.κ. Ανατολίτης Βασίλειος, περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιος σε θέματα παιδείας, Λαλές Δημήτριος, εντεταλμένος Σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, και  Γιαννουλίδης Στέφανος, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΙΡΙΣ.
Ο χορευτικός Σύλλογος Ένωσης Ποντίων Πολίχνης έκλεισε την τελετή έναρξης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης . κ. Κώστας  Θάνος
Ο περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιος σε θέματα παιδείας κ. Ανατολίτης Βασίλειος
Ο Δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά κ. Δεμουρτζίδης Δημήτριος
Ο προϊστάμενος της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ  κ. Χριστοφιλόπουλος Ευθύμιος
,Ο Δ/ντης  της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης. κ. Ματζιάρης Παύλος

Σχόλια